Inloopavond over medicinale cannabis

Op donderdag 9 november is er om 20 uur een inloopavond in het Dorpshuis te Loppersum met als onderwerp ‘Het gedogen van medicinale cannabis voor eigen gebruik’. Dit houdt in dat een ieder vijf cannabisplanten mag hebben voor het produceren van eigen cannabisolie. Men zal wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen.

De THC olie die hierin zit is een werkzame stof die voor verlichting zorgt bij diverse problemen zoals: pijn, kanker, reuma, epilepsie, alzheimer, zenuw en spierpijnen enz. De stichting Suver Nuver, die in diverse steden social clubs heeft, verzorgt deze avond. Een ieder kan deze avond vragen stellen aan de oprichter van de stichting.

De avond is een initiatief van politieke partij Loppersum Vooruit die door middel van het indienen van een motie pleit voor vrijgave. De toegang is gratis.