Kleindierenshow P.K.V Fivelingo

De pluimvee- en konijnenvereniging P.K.V Fivelingo uit Appingedam organiseert komende vrijdag en zaterdag voor de 62e keer de “Fivelshow” in Manege de Eemsrakkers, Hoofdweg 38 te Holwierde. Aan de Fivelshow doen verschillende fokkers uit de gemeente Loppersum mee, waaronder vijf uit het dorp Loppersum en twee uit Zeerijp.

Ruim 200 hoenders en dwerghoenders, 80 sierduiven,136 konijnen en verschillende siervogels zijn er te zien, in totaal meer dan 400 dieren. Meer dan zestig rassen en kleurslagen kunnen er worden bewonderd, het is de ideale gelegenheid om je te oriënteren op de aanschaf van een paar kippen bij huis, of een huisdier voor de kinderen. Er is ook een verkoopklasse aanwezig.

Openingstijden:
Vrijdag 10 november van 13:00 tot 22:00.
Zaterdag 11 november van 10:00 tot 15:30.
Dit jaar vrij entree!

Voor meer informatie kijk op www.pkv-fivelingo.nl