Inloopdag ‘Kunst en kids’ bij Boerderij de Diek’n

Op eerste paasdag viert Boerderij de Diek’n de LENTE met de kinderen!

Kom knutselen, schilderen, muffins versieren en spelletjes doen. We hebben met mooi weer leuke buitenactiviteiten (denk aan XL spellen of eieren zoeken) en de draaimolen draait.

Lijkt het je leuk om voor een uur de huisfotograaf te zijn? Ben je tussen de 9 en 15 jaar? Meld je dan aan en maak met foto’s en filmpjes een verslag met de Diek’n camera. We hebben ook dit jaar weer een online expositie voor alle kunstwerken.

Kom met het hele gezin en ontdek de leuke workshops. Kijk ook rond op Boerderij De Diek’n. Stel je vragen en ontdek alle mogelijkheden en activiteiten die Boerderij de Diek’n biedt voor een feestelijke gelegenheid, reünie of familiedag.

De kinderen creatief voor de lente? De ouders natuurlijk ook…

Heb je nog plannen voor de tuin? Schrijf je bij aankomst dan vooral in voor een gratis tuinschets. Jurgen Bekkers van Groenidee Tuinontwerpen zit er om met de ouders of opa’s en oma’s de tuinwensen in een creatieve tuinschets om te zetten.

Entree gratis. Je bent van harte welkom tussen 11.00 – 16.00 uur.