Zwemvierdaagse in Loppersum

Van maandag 2 tot donderdag 5 juli organiseert Zoutwaterbad KP Zijl in Loppersum weer de jaarlijkse Zwemvierdaagse. De weersvoorspellingen zijn gunstig, dus het verder onverwarmde water van het bad zal niet al te koud zijn!

Tijdens de Zwemvierdaagse zwemmen de deelnemers vier dagen lang elke dag een afstand van 250, 500 of 1000 meter. Als beloning voor de geleverde prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille.

Deelnemers (met zwemdiploma!) kunnen zich op 2 juli vanaf 18.30 ter plaatse inschrijven aan de Badweg 16. Er wordt dagelijks gezwommen van 19 tot 20 uur. De kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon. Tijdens de zwemvierdaagse is het bad gratis toegankelijk en er is koffie, thee en ranja, dus ook niet-zwemmers zijn van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen.