Zondagavondkerstzang

Zondagavond 16 december 2018 om 19.30 uur wordt de jaarlijkse zondagavondkerstzang gehouden in de Vredekerk. De organisatie nodigt iedereen uit om te komen luisteren naar het kerstconcert verzorgd door twee Lopster koren en de Harmonie. In de loop der jaren hebben heel veel Lopster talenten meegewerkt om deze zangavond tot een groot succes te maken. De zondagavondkerstzang is altijd goed bezocht omdat men er van geniet om bekenden te zien optreden en om te proeven aan de kerstsfeer.

Dit jaar werken mee: Loppersum’s Harmonie, het Lopster koor en Shantykoor Lopster Störmvogels. Zij allen zullen, ieder op hun eigen muziekgebied, een kerstrepertoire ten gehore brengen, om u alvast een voorproefje van kerst te geven. De organisatie hoopt op een mooie avond vol kerstklanken en veel belangstellenden.

De kerk is open vanaf 18.45 uur. Entree vrij. Collecte na afloop ter bestrijding van de onkosten (van harte aanbevolen).

Kom alvast in de stemming met dit fijne kerstnummer dat de Störmvogels in 2015 zongen: