Toneeltraining voor de jeugd

Toneelvereniging Sappho organiseert vanaf donderdag 10 januari 2019 wekelijks op donderdag van 15.30-17.00 uur een toneeltraining voor de jeugd (8-13 jaar).

In het voorjaar zijn door Sappho toneellessen gegeven op de basisscholen, waarover de kinderen enthousiast waren. Ze hebben veel plezier gehad met elkaar en gelachen en ook veel geleerd. De oefening ‘de emotiebus’ ontlokte een kind de volgende uitspraak: ‘ Ik heb geleerd om iets te doen wat ik normaal niet doe, waardoor ik nu meer durf en ik heb geleerd om emoties te uiten, zonder dat ik me daarvoor hoef te schamen’.

In een serie van 20 lessen wil Sappho kinderen nader kennis laten maken met toneel. Bedoeling is dat de toneeltraining resulteert in een optreden op het einde van het schooljaar. Aan de training kan door alle kinderen van 8-13 jaar worden deelgenomen.

Praktisch:

Startdatum: donderdag 10 januari 2019
Tijd: 15.30-17.00 uur
Frequentie: 20 keer, wekelijks op donderdag met uitzondering van de vakantieperiode
Plaats:Speellokaal van de scholen Roemte/Prinses Beatrix, Bosweg 27
Prijs: € 50,- voor 20 middagen

Informatie en opgave bij Annette Sins, telefoon 0596-573510 of e-mail: sappholoppersum@gmail.com