Fotowedstrijd en -expositie Stormvogel

Het team van koren- en pelmolen de Stormvogel in Loppersum nodigt alle leeftijden uit om deel te nemen aan een opwindende fotowedstrijd. Er zijn geen strikte regels, maar we dagen u uit om binnen het thema ‘De Stormvogel leeft!’ te fotograferen.

Begin vandaag nog met het vastleggen van uw foto’s! Zorg ervoor dat uw inzendingen uiterlijk 31 augustus per e-mail binnen zijn via destormvogel@shgl.nl. De mooiste foto’s zullen schitteren tijdens de expositie op 14 en 15 september in de molen.

Tijdens het Nationaal Monumentenweekend zal een deskundige jury de foto’s beoordelen, maar ook het publiek krijgt de kans om te stemmen op hun favoriet. Van amateurfotografen tot professionals, jong en oud, iedereen is welkom om deel te nemen. Doe mee en laat uw creativiteit de vrije loop!