Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grasbaanraces

10 juni

Vanaf 1974 worden jaarlijks de Grasbaanraces georganiseerd. De Grasbaanraces waren eerst van regionale aard, maar de laatste jaren zijn de Grasbaanraces in Loppersum uitgegroeid tot een internationaal evenement. Dat betekent dan ook dat dit jaar op zaterdag 10 juni door MFAC Loppersum de TAMOIL Semi Finale EK Zijspannen wordt georganiseerd. De Europese zijspantop zal strijden om een plek voor de grote finale van het Europees Kampioenschap welke op 12 augustus in het Duitse Bad Hersfeld wordt verreden. Ook zijn er races in de 2e ronde van het Dutch Open Grasstrack. Hierin zal worden gestreden in de klassen ONK Special Senioren, NK ST500 cc en NK ST250cc welke allen om 17.00 uur in het hoofdprogramma van start gaan.

Er wordt al in de morgen begonnen met de trainingen van de diverse klasse ‘s, waarna er in de middag door de diverse Jeugd & Nationaal klasse ‘s gestreden wordt om de felbegeerde ONK-punten.

MFAC Loppersum nodigt verder iedereen uit om al op vrijdagavond 9 juni op het Sportcomplex aan de Bosweg aanwezig te zijn. Dan vindt er, in samenwerking met Sportclub Loppersum, het inmiddels jaarlijks terugkerende Veteranen voetbaltoernooi plaats met deelname van een team van MFAC Loppersum en div. teams uit de regio. En na afloop is er, onder het genot van een hapje en een drankje, muziek.

Gegevens

Datum:
10 juni