BEVO Isolaties opent loket voor isolatiezaken in Loppersum

BEVO isolaties uit Ter Apel heeft vrijdag de huurovereenkomst getekend met de Wereldwinkel Loppersum voor het gebruik van de multifunctionele ruimte achter de winkel aan de Hogestraat 19. Particulieren en bedrijven kunnen vanaf vandaag wekelijks elke vrijdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur) op de inlooplocatie terecht met vragen over (na)isoleren.

De bedrijvenvereniging Loppersum is de schakel geweest om beide ondernemers met elkaar in contact te brengen bij het zoeken naar een geschikte locatie voor het loket. Het bestuur van de bedrijvenvereniging Loppersum verwelkomt BEVO Isolatie als ondernemer in Loppersum.

Op de foto van links naar rechts: Geert Jan Reinders (BVL), Jasper de Rooy (BVL), Mark Vos (Bevo) Martijn Pot (Wereldwinkel)