Brandweer zoekt jonge vrijwilligers

De brandweer in Loppersum zoekt mensen tussen de 21 en 45 jaar. Nuchtere, praktische mannen en vrouwen die onderdeel kunnen uitmaken van een hecht team brandweervrijwilligers. Woon of werk je in Loppersum, Eenum of Zeerijp? Werk je in ploegendienst, parttime of ben je overdag beschikbaar? Meld je dan aan.

Een vrijwilliger in dienst van de brandweer heeft een gevarieerde functie waarbij hij of zij niet alleen bij brand in actie komt, maar ook bij stormschade, verkeersongevallen en om mensen en dieren in nood te redden. Geen brandweerervaring? Geen probleem, de brandweer verzorgt je opleiding, dus laat je daardoor niet weerhouden.

Informatieavonden

Kom vrijblijvend naar één van de informatieavonden op de kazerne aan de Pomonaweg 3 in Loppersum. Dat kan op dinsdag 26 februari of vrijdag 1 maart om 20.00 uur. Je krijgt dan een rondleiding, kunt kennismaken en vragen stellen aan de collega’s. Meld je wel even aan via loppersum@vrgroningen.nl.

Voor meer informatie kun je kijken op www.brandweer.nl/groningen/kazernes/loppersum. Of neem contact op met ploegchef Robert Niehuis via 088 – 162 5000 of 06 – 46 17 74 31.