We Energy Game in Flits

Klimaatverandering, Extinction Rebellion, verduurzaming, energietransitie, hittegolven, stikstofcrisis, boerenprotest, CO2-opslag, Klimaatakkoord, aardgasvrij wonen, Greta Thunberg, vliegschaamte enz. We moeten tegenwoordig nieuwe keuzes maken voor veranderingen in ons leven en omgaan met de natuurlijke omgeving.

Jongeren in Loppersum worden op woensdagavond 27 november in Jeugdsoos Flits uitgedaagd om zélf keuzes te komen maken over de energietransitie in Loppersum. En daarna ook voor de stad Groningen, omdat ze mogelijk daar al op school gaan of daar binnenkort gaan studeren en wonen.

Via de We Energy Game ontdek je de impact van keuzes die bij veranderingen horen. Kiezen we voor zonneparken of windmolens of beiden? Of anders? En waar dan? Kies je eigen toekomst, kom op voor je ideeën en werk samen met anderen.

De avond wordt georganiseerd door Flits, Buurkracht, Lopec en de Hanzehogeschool. We sluiten de avond af met een korte Pubquiz met mooie prijzen en een gezellig drankje. Iedere jongere uit Loppersum is welkom en de toegang is gratis.

Inloop 19 uur, aanvang 19.30 uur en einde 22 uur. Meld je tijdig aan tot en met 24 november, zodat we weten hoeveel games we nodig hebben en iedereen mee kan doen, via buurkrachtloppersum@gmail.com.