Bé Schollema in race voor Beste bestuurder 2020

Bé Schollema is genomineerd voor de titel Beste Bestuurder Kleine Gemeente 2020. Samen met wethouder Ted Kok van de gemeente Aalten en wethouder Bart Jaspers Faijer van de gemeente Ommen is hij in de race voor de titel. De verkiezing voor Beste Bestuurder wordt jaarlijks georganiseerd door Binnenlands Bestuur, het vakblad voor bestuurlijk Nederland.

Schollema werd genomineerd na de eerste stemronde, waaraan ruim 1500 lokale en regionale bestuurders en politici deelnamen. Hij wordt door de invullers omgeschreven als betrokken en toegankelijk. Ook zijn stemmers prijzen hem om deze eigenschappen. ‘Hij neemt de tijd voor je en zet zich 100% in voor de gemeente Loppersum’, zo licht een van de stemmers toe.

De uitslag wordt op 4 februari bekend gemaakt.