Vier Lopster kerken houden samen Gebedsweek voor de Eenheid

De vier Lopster kerken houden op 20 januari samen een online dienst in het kader van de eenheid. Deze begint begint om 20:00 uur en zal worden gehouden in het gebouw van de Waardevol Leven Gemeente in Loppersum. De viering is via YouTube live te volgen. De samenwerkende Lopster kerken zijn: Hervormde wijkgemeente Maarland, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Loppersum-Westeremden, Waardevol Leven Gemeente en de wijkgemeente Vredekerk.

De voorgangers in deze viering zijn: Christiaan Kanis (Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt), Christiaan Beukema (Waardevol Leven Gemeente), Justus Wouda (Maarland) en Marco Roepers (Vredekerk).

Thema van de gebedsweek is: Blijf in mijn liefde. Dit thema zal door de verschillende voorgangers vanuit verschillende invalshoeken worden belicht en worden gevolgd door een lied, passend bij de geloofsgemeenschap die zij vertegenwoordigen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gebed. Zo vragen de gemeenten om eenheid en geven ze tegelijkertijd gestalte geven aan de eenheid in verscheidenheid.