Zwem4daagse voor kankeronderzoek

Zwem jij graag? Doe dan mee aan de Zwem4daagse in het Zoutwaterbad K.P.Zijl ! Beleef 4 dagen, dinsdag 31 augustus t/m vrijdag 3 september, zwemplezier en haal geld op voor de Maarten van der Weijden Foundation!

Sponsorkaart

Je zwemt vier dagen lang een afstand van 250, 500 of 1000 meter per dag. Als beloning voor de geleverde prestatie krijgt iedereen na de vierde keer zwemmen een medaille. Een extra uitdaging dit jaar is dat je je als zwemmer je kunt laten sponsoren door familie en vrienden. Een persoonlijke sponsorkaart kan gedownload worden via www.zoutwaterbad.info. Het geld dat je verzameld hebt, kan je tijdens de slotavond op 3 september meebrengen. Het opgehaalde geld wordt door de Maarten van der Weijden Foundation volledig ingezet voor, onderzoek naar passende screening en preventie van kanker voor mensen met een verstandelijke beperking.

Deelnemers (met een zwemdiploma) kunnen zich van te voren opgeven via de kassa of via de website. Inschrijven kan op dinsdagavond 31 augustus vanaf 18.00 uur. Dagelijks wordt er gezwommen vanaf 18.30 uur. De kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon. Tijdens de Zwem4daagse is het bad gratis toegankelijk en er is koffie, thee en ranja, dus ook niet-zwemmers zijn van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen (max 250 bezoekers). Kom in actie en zwem mee!