Dansschool The Legacy opent locatie in Loppersum

Vanaf 13 januari zal dansschool The Legacy o.l.v. Cheryl Tualena, haar zesde locatie gaan openen in Loppersum. Naast locaties in Delfzijl, Hoogezand, Stedum, Siddeburen en Winschoten zullen zij zich nu ook gaan vestigen in Loppersum.

Er zullen Streetdance/Hiphop lessen worden gegeven door docente Quinty Pattiwaël, iedere donderdag van 16.00-18.00 uur in de Boshal. Op zaterdag 11 december is er een try-out les van 12.30-13.30 uur. Iedereen die graag wil dansen en woonachtig is in de omgeving van Loppersum is van harte welkom om langs te komen. Van 12.30-13.00 uur is de try-out voor de leeftijd 5-10 jaar en van 13.00-13.30 uur voor de leeftijd van 10 jaar en ouder.

Tijdens deze try-out kan men kennismaken met The Legacy en alvast een voorproefje krijgen van hoe de danslessen er uit gaan zien.

Meer informatie: stuur een mailtje naar info@dansschoolthelegacy.nl