Radio 1-programma ‘Hilversum Uit’ vanuit Loppersum

Zaterdag kwam de uitzending van het NPO Radio 1-programma Hilversum Uit rechtstreeks vanuit Loppersum. De bus, waarmee het team van Hilversum Uit door het land toert, stond vanmiddag op het Marktplein. Vanwege corona vond de uitzending van het interviewprogramma niet plaats in de bus, maar buiten vanonder een partytent.

De onderwerpen die voorbij kwamen, gingen (hoe kan het anders) over de aardbevingen, maar ook jeudsoos Flits was vertegenwoordigd. Verschillende Lopsters waren in de uitzending te horen, waaronder Ger Warink en Arnold Wals. Wethouder Annalies Usmany (LBE) nam ook deel aan het gesprek. Zij gaf haar visie op de versterkings-/nieuwbouwoperatie in onze gemeente.

Een gesprek met 2 PvdA’ers Henk Nijboer (2e kamerlid) en Chris Bultje (voorm. raadslid) over de matige uitvoering van de participatiewet vormde de afsluiting van het programma.

Luister de uitzending hieronder terug: