LSV beklimt Mont Ventoux tegen MS

Ruim 25.000 Nederlanders ondervinden dagelijks de gevolgen van MS, een chronische zenuwziekte met een onzeker en grillig verloop. MS heeft de twijfelachtige eer de grootste kans te geven om (op jonge leeftijd) in een rolstoel te belanden. In de meeste gevallen wordt de diagnose MS gesteld bij mensen tussen de 20 en 40 jaar oud. Te lang heeft deze ziekte onvoldoende aandacht gekregen, een oplossing voor deze ziekte is er daarom nog niet. Veel geld, voor o.a. onderzoek, is nodig om ons einddoel te bereiken.

Een MS-vrije wereld. Om dit einddoel te bereiken is er geen ander alternatief dan in beweging te komen. Op maandag 6 juni 2022 (2de Pinksterdag) zal de 10de editie plaatsvinden. Gezamenlijk bedwingen we de top van de Mont Ventoux om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen MS.

Een aantal mensen (en vrienden) van LSV gaat richting de mythische berg de Mont Ventoux, ook wel de “Kale berg” genoemd. Op de racefiets en lopend gaan ze naar boven, misschien pakt er zelfs iemand de mountainbike. Maar bovenal willen ze er met z’n allen een prachtige gebeurtenis van maken.

In de maand mei kunt u bij Albert Heijn in Loppersum uw statiegeld doneren aan dit belangrijke doel.