Zaterdag Back to the 80’s in Flits

Op zaterdag 29 oktober wordt er in Flits een Back to the 80s Party gehouden met als thema ‘Going Underground’. DJ Melson Zwerver gaat terug in de tijd met new wave, gothic rock en synthpop.

‘We wilden al langer weer eens een dansfeest houden voor het oudere publiek,’ zegt Iris Bos van de activiteitencommissie van Flits, ‘en de muziek uit de jaren 80 is nog altijd heel populair. Melson kwam met het idee om de wat meer alternatieve muziek uit die tijd te draaien. Het wordt dus een perfect avondje uit voor alle fans van bands als U2, The Cure, New Order en Depeche Mode.’

Voor de DJ is het een poosje geleden dat hij op het podium van Flits heeft gestaan: ‘Mijn laatste keer was nieuwjaarsnacht 2020. We zouden in april van dat jaar een 90s party gaan houden, maar op de dag dat ik de uitnodigingen verstuurde, kondigde Mark Rutte de eerste lockdown aan.’ Het lijkt er gelukkig niet op dat corona dit keer roet in het eten zal gooien.

De deuren gaan open om 21.30 uur en de avond duurt tot 1.00 uur. Entree is € 5,- per persoon.