Open huis Stut-en-Steun

Op donderdag 10 november 2022 van 16:00 tot 19:00 uur houdt Stut-en-Steun een open huis in haar kantoor aan de Molenweg 58a te Loppersum. U bent van harte welkom om binnen te lopen. Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek kunt u kennismaken met het team van Stut-en- Steun. Verder draait er een doorlopende presentatie over het werk dat zij doen en kunnen bezoekers hun bevingswens in de wensboom achterlaten. Vooraf opgeven is niet nodig.

Wat is Stut-en-Steun?

Het onafhankelijke steunpunt Stut-en-Steun is in 2016 opgericht door de Groninger Bodembeweging en het Groninger Gasberaad. Stut-en-Steun biedt kosteloos (be)grip en ondersteuning aan bewoners en MKB’ers in de provincie Groningen in het proces rondom de afhandeling van mijnbouwschade, versterken en de diverse regelingen. Stut-en-Steun volgt alle ontwikkelingen op de voet en is op de hoogte van wijzigingen en aanpassingen in het proces.