Toertocht voor oldtimers

In Loppersum en omstreken wordt zaterdag 2 september weer een oldtimerrit van de Historische Automobiel Vereniging (HAV) gehouden. De route is uitgezet door organisator Dirk Rosier.

Rosier heeft volgens de HAV weer gezorgd voor ‘een verrassende route’. ,,Dirk Rosier heeft zich ingezet om zijn achterland eens van een andere kant te laten zien’’, zo kondigt de vereniging aan. 

De tocht is zo’n zestig kilometer lang met start en finish in Loppersum. De inloop is vanaf 9.30 uur bij Brasserie Meer in het centrum van Loppersum, waar de deelnemers door sponsor Albert Heijn getrakteerd worden op koffie. Het vertrek is om 10.30 uur. Onderweg zal in Noordpolderzijl een tussenstop worden gemaakt. Naar verwachting zijn de oldtimers rond 13.00 uur terug in Loppersum. Hier kan desgewenst op eigen kosten geluncht worden bij Brasserie Meer. De auto’s worden geparkeerd op het Marktplein en blijven hier tot 15.00 uur staan, zodat iedereen ze van dichtbij kan bewonderen. 

Aanmelden kan via dirkrosier@hotmail.com of 06-2295-1499. Daarbij dient men ook te vermelden of er wel of geen gebruik wordt gemaakt van de lunch.