Gym- en turnsport start vanaf september in Loppersum

In juni jl. vond de laatste training plaats van LSV gym. In september a.s. start Gym- en turnsport met trainingen in de Boshal in Loppersum mét zelfs een nieuwe freerun groep! Het aanbod in Loppersum wat betreft turntrainingen blijft eigenlijk hetzelfde, wel met twee nieuwe trainers; Marjan Hogenberg en Frank Nederhoed kunnen niet wachten om vanaf september van start te gaan. Zij gaan samen met Jacquelien Pool, die al jaren bodywork, pilates en dance fitness in Loppersum geeft, verschillende trainingen verzorgen.

Voor de meisjes die graag willen turnen vinden er trainingen plaats op dinsdag en donderdag, zowel op recreatief als selectieniveau. Daarnaast start Gym- en turnsport een nieuwe groep! Vanaf september is het ook mogelijk om in Loppersum te gaan freerunnen, voor zowel jongens als meisjes. Freerunnen is een sport waarbij je rent, springt, klimt, over de kop gaat en vooral veel coole tricks doet.

Ook de trimgroep voor volwassenen blijft, naast het kleuterturnen voor jongens en meisjes, gewoon in Loppersum. Voor alle leeftijden is er dus aanbod. Interesse? Neem dan een kijkje op de website gymenturnsport.nl of stuur gerust een mail naar info@gymenturnsport.nl.