Nieuw in Loppersum: Re.stijl Interieuradvies

Renee Veeman (24) is onlangs in Loppersum begonnen met haar eigen interieurbedrijf Re.stijl Interieuradvies, waarmee ze klanten advies geeft over hun interieur. Ze richt zich voor een deel op de herinrichting na een versterking of verbouwing.

Renee vertelt: ‘Aangezien ook onze woning recentelijk is versterkt, weet ik dat er in deze fase erg veel op je af komt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bepalen van een juiste (her)indeling, de kleur op de wanden, een nieuwe vloer en misschien het uitzoeken van passende nieuwe meubels en keuken/badkamer. Uiteindelijk wil je ervoor zorgen dat het ook nog één geheel wordt, maar dat is nou net waar je vastloopt.’

In deze situaties kan het fijn zijn dat iemand met je meekijkt. Als interieuradviseur zoekt Renee samen met de klant naar een passende oplossing voor het interieur, zodat er na de versterking of verbouwing een plek wordt gecreërd waar je je weer thuis zult voelen. Met een optimale indeling en de juiste kleuren en materialen wordt een sfeervol interieur neergezet die aan alle woonwensen voldoet. ‘Dit is namelijk wel dé kans om het nu in één keer goed te doen,’ zo zegt Renee. ‘Met mijn kennis en ervaring ga ik graag voor je aan de slag. Woonwensen omzetten in werkelijkheid is namelijk wat ik het liefste doe!’

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat Renee voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via re.stijl@hotmail.com of 0622522008 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer informatie is te vinden op de website restijl-interieuradvies.nl.