Loppersum viert vaderdag

Vrijdag 17 juni is heel Loppersum in de ban van Vaderdag. Meer dan ooit geldt het aloude motto: koop elders niet wat Loppersum u biedt. De middenstand, de Horeca en de Weekmarkt hebben de handen ineen geslagen om u die dag volop keuze te laten maken. Bovendien wordt u ook nog eens flink in de watten gelegd met een keur aan fantastische aanbiedingen. Kortingsacties, gratis koffie en/of hapjes en een verloting die twee winnaars gelukkig kan maken met BBQ-pakketten ter waarde van maar liefst € 30,-.

Het hele centrum van Loppersum is vrijdag in de ban van Vaderdag en u profiteert mee van de gezelligheid, de keuzemogelijkheden voor uw aankopen en de bonussen die de aanbiedingen u kunnen opleveren.

Deelname aan de vaderdagverloting is heel eenvoudig: koop bij de deelnemende winkeliers – herkenbaar aan de flyer – voor minimaal € 15,- aan producten, zet uw naam en telefoonnummer op de bon, lever die bon vóór 18 uur in bij Vleeshouwerij Roggema in de Hogestraat en u weet nog dezelfde avond of u één van de beide winnaars bent. De trekking vindt zo snel mogelijk na 18 uur plaats.

Kijk ook eens op de nieuwe facebook-pagina van de Hogestraat. De Actiepagina voor informatie en acties van de ondernemers van de Hogestraat uit Loppersum.. 

 

2016-06-17_vaderdag_1.jpg

2016-06-17_vaderdag_2.jpg