Feest bij de Wereldwinkel

Deze week bestaat Wereldwinkel Veur Elkenain 33 jaar in Loppersum! Dat gaan ze vieren met leuke acties en een verjaardagsfeest op woensdag 27 oktober in Ons Dorpshuis met presentaties van hun verjaardagsprojecten voor Gered Gereedschap en St. Imarika.

Van 14-30 oktober: hengel je korting

Iedereen is welkom in de winkel op Nieuwstraat 4 om daar een kortingsbedrag uit de kom te vissen! Kleine kortingen, grote kortingen, altijd prijs. En het leuke is, de korting geldt voor alle artikelen in de winkel, dus voor die leuke giraffes in de etalage, of dat leuke kookboek, maar ook voor de boodschappen zoals koffie, thee of hagelslag! Deze actie is voor elke klant.
Voor vrienden geldt bovendien ook nog de VRIENDENKORTING van 10% op artikelen ‘kunstnijverheid’. Dus dubbel feest.

Woensdagavond 27 oktober: verjaardagsfeest

Sinds het jubileumfeest 3 jaar geleden is het inmiddels traditie geworden om een jaar lang een goed doel in het zonnetje te zetten en via acties geld in te zamelen. De afgelopen twee jaar was dat Gered Gereedschap in Groningen.

Op 27 oktober wordt tijdens een feestelijke avond de cheque overhandigen aan Gered Gereedschap en zij komen ook hun verhaal vertellen: wie restaureert toch al dat oude gereedschap en waar gaat het naar toe? Vervolgens zal de Wereldwinkel ook het nieuwe project voorstellen: St. IMARIKA, hulp aan gehandicapte kinderen in Nairobi, Kenia. Bovendien is er een kleine markt, een verjaardagspot en een verloting, dus neem uw portemonnee mee 😉

Locatie: Ons Dorpshuis, Wirdumerweg 21, Loppersum
Zaal open: 19.30 uur (start 19.45 uur) tot ca. 21.30 uur
Bij binnenkomst: svp tonen van een geldig coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app of op papier)
Graag vooraf aanmelden: via de winkel of een mail naar janet4fair@gmail.com (in verband met het aantal te verwachten bezoekers).

De Wereldwinkel blijft ook na deze actie inzamelpunt voor Gered Gereedschap, zoals ze dat de afgelopen 30 jaar gedaan heeft. Dus: gaat u nog bezig met de najaarsopruiming? Of gaat u binnenkort naar een wisselwoning? Breng uw oude gereedschap zoals hamers, beitels, naaimachines bij ons langs, andere vaklui kunnen het nog goed gebruiken!