Natuurschrijver Koos Dijksterhuis in Petrus en Pauluskerk

Op 4 november is schrijver Koos Dijksterhuis te gast in de Petrus en Pauluskerk te Loppersum.

Dijksterhuis groeide op in Amersfoort, maar woont al lang in de provincie Groningen. Hij schrijft drie keer per week het Natuurdagboek in dagblad Trouw, en daarnaast is hij de auteur van diverse boeken over de natuur. Geliefde onderwerpen zijn vogels, wandelen en het eiland Schiermonnikoog. Hij zal door Melson Zwerver worden geïnterviewd over zijn werk, leven en levensvisie.

Het gesprek vindt plaats in het kader van ‘De kerk draait door’, een serie gesprekken in de Petrus en Pauluskerk met boeiende gasten die iets met Groningen te maken hebben. Eerdere gasten waren o.a. weerman Peter Kuipers Munneke, voetbaltrainer Ron Jans en artiesten als Marlene Bakker, Erwin de Vries, Peter de Haan en Arnold Veeman.

De avond begint om 20 uur. Toegang is een vrijwillige bijdrage in de onkosten.