Open repetities bij Popkoor Ripa

Popkoor Ripa uit Zeerijp houdt in november en december open repetitieavonden. Zing je graag? En lijkt het je leuk om dat samen met anderen te doen? Bij Popkoor Ripa ben je van harte welkom om dat te ervaren. De open repetities vinden plaats op de donderdagavonden 17 en 24 november en 1 december. Koorervaring is niet nodig.

Het popkoor staat onder leiding van dirigent Julius Jonker en bestaat uit een kleine 40 enthousiaste zangers en zangeressen. Het repertoire bestaat uit pop- en rockmuziek van de sixties tot nu. Vrijwel alle nummers worden vierstemmig gezongen.

Naast de muziek is ook de gezelligheid bij Ripa heel belangrijk: in de pauzes is er volop gelegenheid om met elkaar te kletsen, en elke laatste repetitie van de maand wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig zodat er voldoende bladmuziek aanwezig is. Dit kan via info@popkoorripa.nl

Popkoor Ripa repeteert elke donderdagavond van 20 tot 22 uur in Elthato, Borgweg 10a in Zeerijp. Meer informatie (waaronder video’s van eerdere optredens) is te vinden op www.popkoorripa.nl