Petrus en Pauluskerk zondag open voor gedenken overledenen

Het einde van het jaar is voor veel mensen een periode om terug te kijken. Een periode om te reflecteren en te denken aan degenen die zijn overleden. Iemand die ons is ontvallen, lang geleden of recent, houden we in onze herinnering levend.

Net vorig jaar stelt de wijkgemeente Maarland op de laatste zondag van het kerkelijk jaar de kerk open om aan iedereen die dat wil even de stilte op te zoeken, te gedenken en/of een kaarsje op te steken. Gezien het aantal bezoekers bleek dat hiermee in een behoefte werd voorzien.

Op zondag 20 november van 11.00–15.30 uur is ieder die daar behoefte aan heeft welkom in de Petrus en Pauluskerk in Loppersum en in de Jacobuskerk in Zeerijp. Tijdens deze uren zal steeds iemand aanwezig zijn om een kop koffie in te schenken en een gesprekje te voeren.