Dijkema Training komt met speciale mama-bootcamps

Wil je graag tijdens je zwangerschap fit en sterk worden of blijven? Wil je extra goed voor jezelf zorgen tijdens deze bijzondere periode? Samen met andere mama’s (in spé) kun je elke dinsdag om 19.00 uur in Loppersum terecht bij een speciale mama-bootcamp.

Sporten tijdens je zwangerschap is super gezond voor jou en je kindje(s) in je buik. De mama bootcamp houdt je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap. We houden rekening met het trainen van je bekkenbodem, eventuele diastase, het versterken van je rug en buikvriendelijke oefeningen. Natuurlijk doen wij alles op jouw tempo, alle oefeningen moeten goed voelen en veilig zijn. Er is altijd ruimte voor vragen of aanpassing van een oefening. Het is jouw lichaam, jij bent in controle.

De lessen zijn ook zeer geschikt als je bevallen bent en graag weer op een veilige manier sterker wilt worden.

Meer informatie via dijkematraining@gmail.com, tel. 06 – 46 19 25 98 of op www.dijkematraining.com.