Wereldwinkel Veur Elkenain opent zaterdag

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt, de puzzel is bijna klaar. Op zaterdag 1 april opent Wereldwinkel Veur Elkenain de deuren op het nieuwe, versterkte adres aan de Hogestraat 19. Burgemeester Ben Visser komt samen met wethouder Annalies Usmany de opening verzorgen om 11.00 uur. Kinderen die de burgemeester willen helpen bij de opening, kunnen zich om 10.45 uur verzamelen bij de wisselwinkel op het Zigtermanplein.

Kom het pand bekijken en verwonder u over de ruimte die er is. Vooraan vindt u de mooie winkel. Maar er is meer: het slachthuisje is omgetoverd tot expositieruimte voor foto-exposities, historie, presentaties en workshops.

Bij aankoop van een product mag u een draai geven aan het Rad van Geluk en maakt u kans op korting of een GRATIS product. In de openingsweek zetten we het feest voort, elke klant krijgt een korting van 10% op kunstnijverheid. Voor vrienden van de Wereldwinkel is dat zelfs 20%!

Wilt u de wereldwinkel een cadeau geven voor de heropening? Denk dan aan een gift, bestemd voor de activiteiten van de WereldClub. De WereldClub organiseert maandelijks activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Het programma is van 10.45 uur – 16.00 uur met onder andere een barista, optredens van Streetband L.O.S., Djembé-groep Juróom, een kinderactiviteit en een proeverij. Iedereen is van harte welkom om de opening mee te vieren op zaterdag 1 april.