Muzikale voorstelling ‘Kleine muis zoekt een huis’ in bibliotheek

Op een dag vindt Kleine Muis een appel voor haar huisje, maar ze krijgt de appel niet door de deur. Wat moeten we nou doen? Verhuizen? ‘Kleine Muis zoekt een huis’ is een interactieve muziekvoorstelling, gespeeld door Michiel Megens. In de maand december komt hij met zijn voorstelling naar de bibliotheken van gemeente Eemsdelta.

Vergezeld door zijn gitaar komt Michiel Megens op 20 december tussen 14:30 en 15:15 uur naar de bibliotheek van Loppersum om zijn muzikale voorstelling ‘Kleine Muis zoekt een huis’ te spelen. Op een interactieve manier neemt hij kinderen van 3 tot 7 jaar mee in zijn verhaal. Ben je benieuwd of Kleine Muis een nieuw muizenhuis kan vinden? Kom dan gezellig langs. Aanmelden kan via de agenda op de website van de bibliotheek.

Michiel Megens

Michiel Megens is afgestudeerd onderwijzer, muziekleraar en klank- en muziekregisseur. Sinds begin jaren ’80 schrijft en speelt hij liedjes en muziekvoorstellingen voor kinderen. Daarnaast is hij actief als componist, gitaarleraar, opnametechnicus en muziekproducent. Zijn muzikale voorstellingen ontwikkelt hij in opdracht van diverse organisaties, zoals peuterspeelzalen, scholen en bibliotheken.

Meer weten over activiteiten in de gemeente Eemsdelta? Kijk op biblionetgroningen.nl/agenda/eemsdelta.