Sappho speelt ‘Een kerstexperience’

Hoe fijn zou het zijn als we een stressvrije kerst kunnen vieren? In het blijspel ‘Een kerstexperience’ laat gastvrouw Gerda zien hoe je het perfecte kerstdiner organiseert. Helaas pakt het anders uit dan gehoopt. Rederijkerskamer Sappho speelt dit blijspel, geschreven door Elsbeth Romeijn, op vrijdagavond 15 december en zaterdagavond 16 december om 20.00 uur en op zondagmiddag 17 december om 15.00 uur in biologische boerderij Eikemaheert, Stedumerweg 28 in Loppersum.

Gerda en haar man Henk hebben de baas van Henk en zijn vrouw uitgenodigd om kerst bij hen te vieren. De CV ketel begeeft het. De verwarmingsmonteur heeft andere zaken aan zijn hoofd dan de verwarming. Er komen 2 influencers voorbij en ook een koor van engelen. De verwarring is compleet als Maria binnenkomt.

Het blijspel verbindt het kerstverhaal met de tijd van nu. De regie is in handen van Corné Kosse. De entree is 10 euro, inclusief 1 consumptie (contant betalen). Kaartjes kunnen gereserveerd worden via sappholoppersum@gmail.com.

In de schuur van Eikemaheert is geen verwarming, dus kleed je warm aan of neem een dekentje mee.