Nieuwe stellingkasten voor boekenmarkt Loppersum

Het Cultuurhistorisch Centrum Loppersum (CHCL) organiseert op zaterdagochtend 3 februari een boeken- en schijfjesmarkt. Vrijwilligers hebben een aantal stellingkasten aan de muur bevestigd en ingericht, waardoor het nu nog gemakkelijker is om door de boeken te neuzen.

Tussen 9.30 uur en 12.00 uur kunnen klanten een keuze maken uit een zeer ruim assortiment van honderden tweedehands boeken, cd’s en dvd’s, die tegen kleine prijsjes te koop zijn. De helft van de opbrengst gaat naar de Stichting Help Afrika.

De boekenmarkt vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats aan de achterzijde van het CHCL, in de schuur die toegankelijk is vanaf de Kreupelstraat in Loppersum. Het CHCL neemt tijdens de openingsuren ook graag afgedankte boeken, cd’s en dvd’s in.