Elke donderdag: de Huiskamer van Loppersum

Wat een gezellige drukte was het donderdag in de Huiskamer van Loppersum. Samen met de bezoekers en gastvrouwen van de Huiskamer van Loppersum blikken we terug op een zeer gezellige dag in Ons Dorpshuis!

Er werd koffie gedronken, volop gekletst en gelachen. Er werden spelletjes gespeeld en samen met de bezoekers is er besproken wat voor creatieve activiteiten we binnenkort kunnen gaan doen. Leuke activiteiten liggen er in het verschiet! Bezoekers van de Huiskamer werden verwend met zelfgemaakte poffert, en ook de dikke rijst van Erik viel in de smaak.

De Huiskamer van Loppersum is een plek voor jong en oud waar ontmoeting, samen activiteiten ondernemen en samen eten centraal staat. Maar vooral waar men plezier heeft met elkaar. Men kan er bijvoorbeeld samen spelletjes doen, creatief bezig zijn, meehelpen met koken of gewoon een praatje maken. De bezoekers bepalen samen wat ze leuk vinden om te doen. Bijzonder aan de Huiskamer is dat mensen met een ondersteuningsvraag of (lichte) zorgvraag ook mee kunnen doen. In overleg kan er eventueel ondersteuning van (zorg)professionals worden geregeld.

Dus, ben je jong, ouder of nog iets ouder, en lijkt het je leuk om ook naar de Huiskamer te komen? Je bent van harte welkom! De Huiskamer is iedere donderdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. I.v.m. het eten is aanmelding noodzakelijk en kan wekelijks tot dinsdag. Dat kan door contact op te nemen met Zorgcoöperatie Loppersum, via: 06-47 444 565 (dagelijks van 10.00 tot 12.00 uur) of info@zorgcooploppersum.nl. De eigen bijdrage bedraagt € 5,-.