Het Beleefhuis Loppersum opent vrijdag haar deuren

Op vrijdag 1 maart om 14:00 uur is de officiële opening van het Beleefhuis Loppersum. Opening locatie: grote zaal van Zonnehuis Wiemersheerd. Rederijkerskamer Sappho uit Loppersum treedt op om een extra feestelijk tintje aan de opening te geven. U bent van harte welkom!

Wat is het Beleefhuis Loppersum?

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om hulpmiddelen en technologie die ondersteunen bij gezond en zelfstandig thuis wonen. In het Beleefhuis Loppersum kunnen inwoners en professionals op een laagdrempelige wijze kennismaken met deze hulpmiddelen en thuistechnologie. Inwoners ontdekken dat het op een relatief simpele manier mogelijk is om het langer thuis wonen gemakkelijker te maken. Professionals kunnen inspiratie opdoen en hulpmiddelen testen.

Het Beleefhuis Loppersum is gevestigd aan ’t Hoge Heem 32 in Loppersum. Iedere maand zijn er inloopochtenden of -middagen. De exacte data staan in de agenda op de website inloppersum.nl.

Meer informatie of vragen?

Inwoners van Loppersum kunnen hun vragen over het Beleefhuis mailen naar beleefhuisloppersum@gmail.com of bellen naar 0682332640.

Professionals kunnen contact opnemen met TZA Groningen via info@tza-groningen.nu. Organisaties die lid zijn van de TZA Groningen kunnen kiezen om een inspiratiesessie, een strategische sessie of een georganiseerde inloop op locatie te laten verzorgen door TZA.

Het Beleefhuis Loppersum is ontstaan vanuit de dorpsbrede samenwerking ‘In Loppersum: Samen voor elkaar’ samen met de Technologie & Zorg Academie (TZA) Groningen. Er is financiële ondersteuning gekregen vanuit het Groninger Zorgakkoord (GZA). Het Beleefhuis is de eerste beleeflocatie als onderdeel van de TZA in de provincie Groningen.