Kom duiken bij Duikteam Marlijn

Duikteam Marlijn is een enthousiaste groep mensen die duiken als hobby heeft. Iedere zondagochtend wordt er een duik gepland. Daarnaast worden in het voorjaar- en zomerseizoen ook avond- of nachtduiken georganiseerd.

De dichtstbijzijnde duiklocatie in de regio is ‘t Veenmeer in Tynaarlo. Een gevarieerde onderwaterwereld met o.a. grote snoeken, mooie karpers, baars, voorntjes maar ook kreeft en zelfs een schildpad kan je hier onder water tegenkomen. Ook duiken we wel in andere zoetwaterplassen zoals Ruinerwold, Vinkeveense Plassen of over de grens in het Duitse Lingen of Hemmoor. Tevens organiseren we jaarlijks een duikweekend in Zeeland. Hier tref je weer een heel andere onderwaterwereld aan omdat je hier in zout water duikt.

In de herfst- en wintermaanden hebben we elke vrijdagavond het zwembad Dubbelslag in Appingedam ter beschikking voor training en opleiding. Naast het duiken organiseren we met enige regelmaat andere gezellige activiteiten in de regio.

Ben je al in het bezit van een duikbrevet dan zien we je graag bij onze club. Je kunt contact opnemen met Jaap Borg – 06-53789531 of mail ons op duikteammarlijn@gmail.com.

Ben je nieuwsgierig geworden maar heb je nog geen duikbrevet, dan ben je altijd welkom om een proefduik te komen maken.
Neem hiervoor contact op met Aquarius Dive Training, Rinus Slump – 06-52528542 of Aljan Woudstra – 06-42932017. Zij verzorgen de duikopleidingen binnen Duikteam Marlijn.