Opening nieuwe AH komt snel naderbij

Het valt voor een ieder wel op dat er met man en macht gewerkt wordt om de nieuwe Albert Heijn op tijd klaar te krijgen voor de opening op 18 november 10.30 uur. Iedere dag zijn de veranderingen duidelijk zichtbaar en kan men een steeds beter beeld krijgen hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. 

Om de verhuizing soepel te laten verlopen, gaat de Albert Heijn aan de Hogestraat zaterdag 14 november om 16.00 uur sluiten, om woensdag 18 november om 10.30 uur weer open te gaan in het nieuwe pand aan het Pastoriepad in Loppersum. Zoals vermeldt op de flyer die bij de kassa aan de klanten wordt gegeven hoopt de Familie Scheffers dat alle inwoners van de Gemeente Loppersum de nieuwe Albert Heijn komt bezoeken en een hartelijk welkom kan geven.

Hieronder de foto’s van Chris Bomekamp en de flyers.

{phocagallery view=switchimage|switchheight=360|switchwidth=416|basicimageid=7304} {phocagallery view=category|categoryid=117|limitstart=0|limitcount=8|enableswitch=1}