Volgende week collecte Brandwonden Stichting

De collecte van de Brandwonden Stichting is dit jaar van 4 tot en met 10 oktober.

‘Ik ben Vera, ik ben 11 jaar. Toen ik 3,5 jaar oud was, heb ik brandwonden opgelopen toen het gourmetstel ontplofte! Ik baal enorm van mijn littekens. Mensen kijken er naar, maar vragen vaak niet wat het is. Steeds weer zijn er kinderen die het nodig vinden om me te pesten. Ook al zeggen mijn ouders dat het zal wennen, ik vind het nog steeds niet leuk!’

Vera is dit jaar hét gezicht van de collecteweek. Ze heeft daarnaast haar tekentalent ingezet om donatiekaarten voor de Brandwondenstichting te maken. Deze worden in de week van 4 tot en met 10 oktober door de collectanten in het dorp Loppersum in de brievenbus gedaan. Dit jaar komen we in verband met Corona niet met een collectebus bij u aan de deur. Doneer via de QR code op de kaart of via brandwondenstichting.nl/doneer.

Uw gift maakt goede brandwondenzorg mogelijk! Doe een gift en help kinderen als Vera.