Aanleveren

Ook u kunt voordeel halen uit LopsterNijs, want op LopsterNijs kan ook uw nieuws en informatie staan. Uw klanten krijgen vaker uw naam te zien of meer mensen komen te weten over het evenement dat u organiseert. We willen graag ook uw nieuws melden. Geen sensatienieuws maar opbouwend nieuws over evenementen, bedrijven, mensen, gemeente en onze prachtige omgeving.

Maar dan moeten we wel weten dat u nieuws heeft!

Heeft u iets te melden? Stuur het op naar Redactie@LopsterNijs.nl
• Wij plaatsen graag uw nieuws. Liefst met foto.
• Wij plaatsen graag uw evenement(en). Stuur ons zo vroeg mogelijk de data, globale tijdstippen en locatie(s) en vul het later aan met concrete informatie en eventueel met foto’s.
• Wij plaatsen graag uw foto’s. Stuur ons foto’s van onze omgeving, gebeurtenissen of evenementen.
• Wij plaatsen graag verslagen van evenementen.
• Wij plaatsen graag een affiche van uw bedrijfsactiviteiten, uw evenementen of uw campagne op onze site in de carrousel.

Aanlevering van een activiteit of evenement. Vergeet niet om datum, begin- en eindtijd en de locatie te vermelden.

U mag gerust een link van ons plaatsen op uw website. Voor informatieschermen hebben we een rss feed. Ook het afdrukken van ons logo op uw flyers wordt erg gewaardeerd.

Mocht u als (profit-)bedrijf op LopsterNijs commercieel nieuws willen plaatsen, dan kan dit kosteloos. De voorwaarden zijn wel dat uw bedrijf lid is van de Bedrijven Vereniging Loppersum (BVL) dan wel gevestigd is volgens de KvK in de plaats Loppersum of – bij uitzondering – aangrenzend dorp.

Leden van de BVL hebben voorrang boven niet-leden en de redactie heeft het recht om plaatsing te weigeren.

Tips:

Graag ontvangen wij nieuws via de mail en algemeen geschreven. Beginnend met de kern (Wie, Wat, Waar en Hoe) in korte krachtige zinnen. De vervolg alinea’s geven verdieping op de informatie, waarbij de 2e alinea de meest relevantie informatie geeft. Naast de tekst ontvangen we graag het logo van de organisatie en een foto. Het logo verkleinen we zelf naar minder dan 200px breed en de foto naar minder dan 600px breed. (SVP in de hoogst beschikbare resolutie aanleveren!)

De tekst ontvangen we graag zonder enige opmaak, in Word formaat. (Dus niet in PDF of met plaatjes er tussen)

Graag ontvangen we informatie over evenementen zoals we ook nieuws aangeleverd krijgen. Daarbij ontvangen we graag exacte informatie over: Datum, Tijdstip, Locatie, Contactgevens van de organisatie en indien relevant hoe men aan kaarten kan komen en wat de kosten zijn per kaart.

Iedereen is welkom om tekst aan te leveren van iets wat past binnen het doel van LopsterNijs. Dit hoeft geen perfecte tekst te zijn. Bij het aanleveren van tekst kunt u aangeven of het wenselijk is om de tekst nog te redigeren (leesbaarder te maken en fouten er uit te halen). Dit doen we graag. Uw naam kan er desgewenst bij gezet worden.

AANLEVEREN VAN FOTO’S

We plaatsen heel graag foto’s bij onze artikelen. We plaatsen alleen foto’s waarbij we geen gedoe verwachten. Foto’s ontvangen we graag zo origineel mogelijk in de hoogst beschikbare resolutie. Omdat mail niet echt goed geschikt is voor het doorsturen van meerdere foto’s ontvangen we deze graag via wetransfer of via soortgelijke sites.

Ons Emailadres is: Redactie@LopsterNijs.nl