Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Achter de Lagestraat

22 september 2018

Op zaterdag 22 en zondag 23 september, tussen 12.00 en 18.00u, is het verrassende groene hart van Loppersum opengesteld voor publiek. In de met elkaar verbonden tuinen achter de Lagestraat, is onder de appelbomen en in verborgen hoekjes een gevarieerde markt te vinden met kunst en andere (creatieve) producten.

De tuinen zitten verder barstensvol vreemde vogels. Verstopte vogels, mediavogels, struisvogels, vogelverschrikkers, knuffelvogels… maar ook vogelboeken en vogelgedichten. Op het programma staan onder andere optredens van Iris en Eddie Rijnsewijn, popkoor Ripa, het Wereldorkest, het dweilorkest van Loppersums Harmonie en singer-songwriter Merel Bakker. Het theaterduo Marikesh speelt op zondag, speciaal voor kinderen, terwijl rederijkerskamer Sappho op zaterdag een eenakter opvoert. Kunstenaars Paula Biemans en Tineke Knapper verzorgen workshops drukken en aquarelleren voor kinderen en volwassenen. Natuurlijk ontbreekt het terras niet.

Kortom, een verrassend evenement voor kunstliefhebbers, gezelligheidszoekers en vogelaars. De ingang is via garage AutoPleizier aan de Wijmersweg.

Voor meer informatie zie ook www.lopsteraalbeern.nl

Gegevens

Datum:
22 september 2018