2014-11-22 Dierenverhalen in De Diek’n

Zaterdag 22 november komt verhalenverteller Eric van Dort in Boerderij De Diek’n Dierenverhalen vertellen. Het is een voorstelling voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Duur: 50 minuten, zaal open om 14.30 uur, aanvang 15.00 uur, entree 4 euro (volw. 6 euro).

De middag zal bol staan van de absurde, verwarrende en soms filosofische verhalen die zich afspelen in een wonderlijke dierenwereld. De verhalen vertellen ook over vriendschap, ziek zijn of niet in slaap kunnen vallen én de dieren uit de verhalen vragen zich verder af of je een mooie avond kunt bewaren en tot hoe ver gaat de verte? Vragen en thema’s die de kinderen zelf allemaal vast ook herkennen …
De verhalen worden kracht bij gezet met muziek, geluidseffecten, kostuums en attributen en Eric van Dort schuwt ook de dialoog met zijn publiek niet. Wanneer hij zich ook nog eens laat begeleiden door live muzikanten, een strijkkwatert of filmbeelden uit vervlogen tijden, groeien zijn verhalen uit tot heuse voorstellingen. De verhalen worden muzikaal begeleid door Niels Kooistra en Ori Rymarczuk. Muziekinstrumenten van ukelele en marimba tot stofzuigerslang en afwasborstels. Geef ze een voorwerp en ze maken er muziek mee.
Voor meer informatie zie www.dediekn.nl  of  www.vertellus.nl  
Boerderij de Diek’n   Dijkumerweg 2    9914TH   Zeerijp