2014-11-26 Vrijwilligers bouwen Bonkhörn-Voetbalkooi

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten zijn we vol in de race voor een grote zak met geld van de Klaas Jan Huntelaar Foundation voor een prachtige voetbalkooi in Loppersum. De landelijke finale (waar we met nog 4 andere projecten in zitten) loopt nog tot 15 december. Op zaterdag 29 november komt er een echte vakjury van de KJH-Foundation in Loppersum op het sportpark kijken waar de kooi moet komen en wat we er allemaal aan doen om het voor mekaar te krijgen. De voetbalkooi moet uiteindelijk vooraan op het Bonkhörnveld komen, maar dat veld is nu natuurlijk nog helemaal leeg.
 
Het lijkt ons daarom leuk om nu alvast zelf een voetbalkooi te bouwen, zodat de jury kan zien waar de kooi komt en hoe het er uit komt te zien. En dat gaan we op de Bonkhörn-manier doen: we gaan ‘m zelf in elkaar timmeren met planken, pallets en andere handig materiaal! En daar kunnen we wel wat hulp van jullie bij gebruiken! We gaan bouwen op…  woensdag 26 november vanaf 14.00 uur.

 
Help je mee? Kom naar het Bonkhörnveld en als je nog materiaal hebt dat we kunnen gebruiken, neem het mee! Dat kan hout (zoals paaltjes, planken en pallets) zijn, maar ook materiaal om de voetbalkooi te versieren. En het is ook handig om wat gereedschap mee te nemen als je hebt.
Als de kooi klaar is, maaien we het gras nog even en mogen jullie er ook op voetballen, want het veld ligt er natuurlijk niet alleen voor de sier! Na 15 december breken we ‘m weer af en hopen we dat we de prijs gewonnen hebben en dat er een echte voetbalkooi gebouwd kan gaan worden.
 
Hebben jullie (en al je familie, vrienden, kennissen, buren enzovoort) allemaal al op ons project gestemd via internet? We hebben namelijk nog steeds stemmen nodig om de prijs van de Klaas Jan Huntelaar Foundation te kunnen winnen! Stemmen kan tot 15 december via www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten en vergeet niet je stem te bevestigen via de link die je in je mailbox krijgt. (deze adressen worden niet gebruikt voor SPAM)
 
Groet, Julius Bonk
 
P.S. Vaders, moeders, broers, zussen etc. die ook graag willen komen helpen zijn natuurlijk van harte welkom.

Voetbalkooi.jpg

speelsclopbonk.jpg