Fixet Loppersum is nu Hubo Loppersum

Fixet Loppersum is de afgelopen weken omgebouwd tot Hubo Loppersum.
 
Met de opening van de winkel op 5, 6 en 7 februari is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Arnold en Esther Hol zijn zeer te spreken over deze uitbreiding. ‘Het is een wens die we al jaren voor ogen hadden en we zijn daarom trots op het feit dat het nu werkelijkheid is geworden is’, aldus het trotse ondernemerspaar. Het doe-het-zelfgedeelte is twee keer zo groot geworden en bevat een mooi en compleet assortiment. De uitbreiding zit voornamelijk in het doe-het-zelfassortiment, zoals ijzerwaren, verf, elektra, sanitair, hout en tuin. Daarnaast is een interieurplein gemaakt met deuren, vloeren en kasten op maat. Een presentatie van raamdecoraties maakt daarnaast de verfafdeling nog completer. Arnold Hol: ‘Het leveren van maatwerk is ons niet vreemd, dus we vinden dit een goede aanvulling voor onze winkel.

Het past bij onze denkwijze, waarin wij graag problemen oplossen.’ De winkel heeft een vernieuwde entree en de lay-out van de winkel is volledig veranderd. Daarmee is er een stuk ruimte vrijgekomen voor huishoudartikelen en speelgoed waar Hol later dit jaar mee gaat beginnen.
 
Met de opening van de nieuwe winkel zal meteen een nieuwe naam op de gevel pronken: Hubo. ‘De organisatie waarbij we zijn aangesloten kiest voor een betere positionering van de aangesloten doe-het-zelfformules, waarbij de naam ‘Fixet’ wordt omgezet naar ‘Hubo’. Een keuze waar wij achterstaan en waarbij wij onze bekende service en ons maatwerk met dezelfde mensen zullen blijven geven. Het maakt immers niet uit wat er op de gevel staat, het gaat erom wat er achter de deuren wordt gedaan wordt’, aldus Arnold. ‘Wij zijn blij met deze nieuwe, frisse start en we zullen de komende tijd onze handen uit de mouwen steken om er een succes van te maken.’
 
De winkel is op woensdag 4 februari gesloten in verband met de openingsdagen op 5,6 en 7 februari.
 
Hubo Loppersum is klaar voor de toekomst!
 
Foto’s: Chris Bomekamp, klik hier.
 

2015-01-21-Interieur-Hol-(3-van-15).jpg