Melrose afsluiter Koningsdag 2017

Het Oranje Comité Loppersum heeft bekend gemaakt dat het de bekende band Melrose heeft gestrikt als afsluiter van Koningsdag 2017. Het Oranje Comité is blij en positief verrast dat een band met de bekendheid van Melrose haalbaar is gebleken voor het feest op Koningsdag in Loppersum.

Melrose houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetje vol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt.

Een fantastische feestelijke muzikale beleving!!!

In samenwerking met (huis) DJ Peter Zuidhof belooft het een fantastische afsluiter van Koningsdag te worden. De entree is gratis en het eerste optreden begint rond de klok van vier uur.