Dinsdag 9 mei: Bridgedrive bij de Diek’n

Dinsdag 9 mei ben je welkom op de Diek’n Bridgedrive. Tijdens een gezellige en natuurlijk competitieve middag, kun je genieten van een heerlijke huisgemaakte High Tea en zamelen we geld in voor Unicef. Het is natuurlijk vooral de moeite als je ook echt voor iets speelt… er zijn daarom officiele wedstrijdpunten te verdienen.

Onder begeleiding van de wedstrijdbegeleider worden er deze middag 6 speelrondes gespeeld. Er staat tussendoor een heerlijke zoete High Tea klaar. We eindigen met een loterij voor Unicef, een hartige High tea en natuurlijk de uitslag (met officiële wedstrijdpunten!).

Bij de aanmelding graag naam, adres, telefoonnummer en lidmaatschapsnr. van de Bridgebond vermelden. Ben je geen lid van de Bridgebond? Geen zorgen je bent van harte welkom. Aanmelden kan tot 2 mei. Je kunt je aanmelden via info@dediekn.nl.

Inschrijfgeld € 22,50 voor deelname Bridgedrive en High tea incl. koffie/thee. (Overige drankjes voor eigen rekening.)

Programma

12.15 uur Aankomst
13.00 uur Aanvang 3 speelrondes
14.30 uur Pauze met huisgemaakte zoete High Tea (incl. koffie en thee)
15.15 uur Aanvang 3 speelrondes
16.45 uur Afsluiting met hartige High tea, loterij voor Unicef en uitslag. (incl. koffie en thee)

Boerderij de Diek’n Dijkumerweg 2 9914TH Zeerijp
T : 0596-581199 E : info@dediekn.nl W : www.dediekn.nl