Gratis expo ‘Oude winkels in Loppersum’

Op zaterdagmiddag 4 november is de populaire tentoonstelling ‘Oude winkels in Loppersum’ opnieuw gratis te bezichtigen in het Dorpshuis.

De Historische Vereniging Loppersum heeft de expositie van oude winkelartikelen, foto’s en films op 21 oktober onder grote belangstelling geopend. In de wintermaanden is de tentoonstelling nog een aantal zaterdagen gratis te bezoeken. De HVL heeft van tientallen (oud-)winkeliers bijzondere en unieke materialen in bruikleen gekregen die samen een prachtige indruk geven van het veelzijdige winkelbestand van Loppersum in vroeger tijden.

Op 4 november kan elke geïnteresseerde tussen 14.00 en 17.00 uur terecht in Ons Dorpshuis, Wirdumerweg 22 in Loppersum. Andere data worden later nog bekendgemaakt, via de media en via www.hvloppersum.nl.