Lopster Harry Poelman signeert ‘Brieven aan mijn zus’

‘Brieven aan mijn zus’ is het debuut van Lopster Harry Poelman. Vanaf het moment dat bij zijn zus de diagnose darmkanker werd gesteld tot aan de dag van haar overlijden, schreef hij haar honderden brieven. Hij wilde haar daarmee opvrolijken, betrekken in zijn leefwereld én even afleiden van haar eigen zorgen. Brieven schrijven als een vorm van mantelzorg. Pen en papier als medicijn voor de geest. Het zijn merendeels ‘dagboekachtig’ geschreven brieven. Zijn stijl is poëtisch, luchtig van toon en mooi van taal.

Liefhebbers van met humor doorspekte taal kunnen hun hart ophalen aan deze bijzondere uitgave. Daarnaast kan het boek een steun en inspiratiebron zijn voor mantelzorgers en hun naasten.

Op zaterdag 18 november signeert Poelman zijn intieme boek over liefde, hoop, verlangen en verdriet. De signeersessie vindt plaats in de Readshop, tussen 14.00 en 16.00 uur.