Klaas Groothuis winnaar publieksprijs fotoclub De Wiemers

De op Koningsdag gehouden foto-expositie van fotoclub De Wiemers uit Loppersum heeft als winnende foto “Dichtbij is ook mooi” van Klaas Groothuis opgeleverd.

De expositie werd tijdens Koningsdag gehouden in de Petrus & Pauluskerk te Loppersum. Ruim 400 bezoekers gaven hun oordeel over de getoonde werken. De clubprijs (keuze van de clubleden zelf) ging naar de foto “Kerkinterieur Roermond” van Réne Breukelman.

Bezoekers van de expositie werden ook uitgenodigd hun hoofd te breken over het onderwerp van de “raadplaat’, een uitsnede uit een foto van een bepaald object. Het betrof deze keer een boorbuis, waarmee de palen voor nieuwbouwwoningen de grond in worden gedreven.

Prijswinnaars zijn de heer of mevrouw L.Wayer uit Siddeburen en Mark S. uit Winneweer.