Achter de Lagestraat: Er is nog plek

Op zaterdag en zondag 22 en 23 september kan iedereen tussen 12.00 en 18.00 uur een kijkje nemen in het verrassende groene hart van Loppersum. Dit jaar zitten de tuinen vol vreemde vogels. En verder natuurlijk marktkraampjes, muziek, workshops, terrasjes en kinderactiviteiten.

Op zaterdag is er muziek van onder andere popkoor Ripa en op zondag het Wereldorkest. Op beide dagen maakt een professionele bodypainter de mooiste vreemde vogels, gaat kunstenaar Paula Biemans kinderen uitnodigen om drukkunst te maken, leest Koos Cleveringa gedichten voor over… vogels, treedt het theaterduo Marikesj op en is er nog veel meer te beleven.

Al meer dan twintig standhouders hebben zich aangemeld. Maar er is nog plek genoeg onder de appelbomen. Dus laat zien hoe creatief u bent: tasjes, smeedwerk, sieraden, gepimpte tweedehandsspulletjes, glaswerk, plantjes, textiel, schilderwerk, keramiek, sjaals, potjes jam…? Mail naar: achterdelagestraat@gmail.com of bel 0596 572119.