Ander pand voor stichting Steun Je Medemens

Maandag 19 oktober heeft de stichting Steun Je Medemens (SJM) de deur van de nieuwe locatie geopend aan de Badweg 61 in Loppersum. Het andere pand aan de Pomonaweg wordt gesloopt en daardoor moest er een andere locatie gevonden worden. Gelukkig werd het pand aan de Badweg beschikbaar gesteld, totdat ook deze huizen gesloopt worden. Er is door de vrijwilligers hard gewerkt om alles te verhuizen.

Cliënten van SJM zijn inwoners van de gemeenten Loppersum, Appingedam, het Hogeland en Ten Boer die niet voor de voedselbank of andere subsidies in aanmerking komen, maar daardoor netto slechter uit zijn. De stichting voorziet cliënten van gratis kleding, speelgoed en overige producten. Ook krijgen cliënten een eindejaarspakket, zodat ook zij tijdens de feestdagen iets extra’s hebben. Verder is iedereen welkom om aanwezige artikelen te kopen of te brengen.

Door de coronaperikelen is het niet mogelijk om inzamelingen in winkels te houden. Mocht u iets willen bijdragen (met name houdbare producten), dan mag u die ook brengen aan de Badweg 61. De openingstijden zijn op de maandag en donderdag en de eerste zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 16.30 uur. Actuele informatie kunt u vinden op Facebook.