Omroep Eemsdelta lanceert drie nieuwe radioprogramma’s

Het uitzendschema van Omroep Eemsdelta deze week uitgebreid met maar liefst drie nieuwe programma’s. In XL90 hoor je iedere maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur de beste alternatieve muziek uit de jaren 90. De regionaal bekende Lopster DJ Melson Zwerver presenteert vergeten hits en bijzondere albumtracks. Nummers aanvragen of reageren op de show kan via het adres xl90@omroepeemsdelta.nl.

Het programma Je Maatje in Muziek is iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur nieuw bij Omroep Eemsdelta. In de jaren ’60, ’70 en ’80 is er zoveel goede muziek uitgebracht dat liefhebber Klaas van ’t Hof ze graag met de luisteraar wil delen. Op de zaterdagavond van 19.00 tot 21.00 uur waan je weer terug in jouw favoriete discotheek in de regio. Klaas van het Hof zoekt iedere zaterdag de beste dance classic hits voor je uit.

Omroep Eemsdelta is te beluisteren op de kabel in Appingedam en Delfzijl FM104.1 en in geheel Noordoost Groningen via de etherfrequentie FM105.4. Wereldwijd op www.omroepeemsdelta.nl.